23948sdkhjf

Bogense Plast er vokset med de store kunder

Over de sidste fem år er sprøjtestøbevirksomheden Bogense Plast vokset fra 65 til 90 medarbejdere.

- Vi er vokset sammen med vores kunders vækst, især på eksportmarkederne, fortæller Per Grunddal Jørgensen, teknisk direktør og medejer af Bogense Plast.

Bogense Plast producerer emner i store serier til blandt andre Linak, Danfoss, Kamstrup og flere andre store danske produktionsvirksomheder.

- Det er store virksomheder, som har produktion i hele verden, og hvor vi leverer emner til. Vi har faktisk ret store leverancer til Kina blandt andet, siger han.

Bogense Plast indgår gerne i tætte og langvarige samarbejdsrelationer.

- Vi kan godt lide at kalde os partnere og ikke bare underleverandører. Vi er i tæt dialog med kunderne i forbindelse med nye projekter. Der er vi med fra de første streger bliver sat. Kunderne vil gerne have os med, for vi kender mulighederne og begrænsningerne i sprøjtestøbeteknologien, siger han.

Kan skaffe arbejdskraft
Det tætte samarbejde med kunderne udmønter sig blandt andet også i, at Bogense Plast oplagrer færdigvarer for kunderne, forklarer Peter Grunddal Jørgensen. 

Selv om fremgangen har været forholdsvis kraftig, så har det godt kunne lade sig gøre for Bogense Plast at få den nødvendige arbejdskraft.

- Vi ligger tæt på Syddansk Universitet og andre uddannelsessteder. Vi har godt kunnet finde de faglærte, mellemteknikere og højtuddannede, som vi har brug for. Vi får stadigt flere teknisk specialiserede medarbejdere og færre ufaglærte, siger fabrikschef Anja Drewsen.

- Vi har taget to plastmagerlærlinge, og der er lige startet to nye her i januar, siger hun.

Du kan læse mere om Bogense Plast i Magsinet Plast, der udkom i starten af februar. 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078