23948sdkhjf
Del siden
Annonce

ZEISS præsenterer måletekniske løsninger på Elmia Verktygsmaskiner

ZEISS-teamet ser frem til at møde kunder og andre besøgende fra både små, mellemstore og store virksomheder.

ZEISS er med blandt udstillerne, når dørene åbnes for fagmessen Elmia Verktygsmaskiner den 14.-17. maj i Jönköping. ZEISS-teamet ser frem til at møde kunder og andre besøgende fra både små, mellemstore og store virksomheder.

Hos ZEISS er man i disse uger i fuld gang med at detailplanlægge sin medvirken i Elmia Verktygsmaskiner. ZEISS kan dog allerede nu løfte sløret for de måletekniske løsninger, som præsenteres på messen:

CONTURA 7/10/6
Den seneste generation af ZEISS CONTURA byder på endnu flere varianter end de tidligere. Udvalget af sensorer spænder fra VAST XT Gold til RDS-XXT roterbar sensor med 20.732 positioner til optiske målesystemer, rundbord mv. CONTURA fås i størrelser fra 700 x 700 x 600 op til 1200 x 2400 x 1000 mm.

CALYPSO 2023
ZEISS viser nyheder i softwarepakken CALYPSO 2023, herunder udvidede PMI-funktioner og Cookbook-baseret udarbejdelse af måleprogrammer. CALYPSO indgår sammen med andre softwarepakker i ZEISS Quality Suite. På Elmia Verktygsmaskiner vil CALYPSO blive vist i kombination med ZEISS CONTURA målemaskinen.

METROTOM 6

ZEISS udstiller en demonstrationsudgave af en METROTOM 6 Scout CT-scanner. ZEISS METROTOM 6 Scout har ultra-høj opløsning og er særligt velegnet til scanning af plastemner op til Ø 200 mm og H 400 mm.

ZEISS Stemi 305

ZEISS Stemi 305 er et kompakt, brugervenligt stereomikroskop med 5:1 zoom. Stemi 305 er et alt-i-ét-mikroskop med LED-belysning til reflekteret og transmitteret lys, som forenkler arbejdet med at dokumentere resultater.

ZEISS webshop

Besøgende på Elmia Verktygsmaskiner kan også få demonstreret ZEISS Webshop, hvor man let og enkelt kan købe tilbehør til sit måletekniske udstyr – uafhængigt af tid og sted. På ZEISS’ stand vil man kunne blive oprettet som bruger og få en introduktion til de fordele, som man opnår ved at benytte webshoppen.

Mød vores nye team

Elmia Verktygsmaskiner vil ikke alene give de besøgende mulighed for at se nogle af de mest interessante måletekniske løsninger fra ZEISS. Som besøgende kan man også hilse på to nye medlemmer af ZEISS’ svenske salgsteam, nemlig Christian Barekew og Kevin Saari, som begge er regional sales managers. ZEISS-teamet vil være at finde på stand nr. B05:29.

Fakta om Elmia Verktygsmaskiner

·      Elmia Verktygsmaskiner er en produktionsteknisk messe med maskiner udstillet sammen med værktøj og måleteknik.

·      Messen finder sted 14.-17. maj 2024 i Jönköping.

·      Messen blev afholdt første gang i 2016 og arrangeres i samarbejde med brancheorganisationen SVMF.

Læs mere om messen her.

Carl Zeiss A/S
Bregnerødvej 133A, 1. sal
3460 Birkerød
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK84786217
P nummer: 1002703834

Send til en kollega

0.025