23948sdkhjf
Del siden

Carl Zeiss A/S

Carl Zeiss A/S er en del af ZEISS Nordics, som står for ZEISS Groups salg, service, rådgivning og marketing i Danmark, Norge, Sverige og Finland. ZEISS Group er en internationalt førende teknologivirksomhed inden for den optiske og opto-elektroniske industri med aktiviteter i over 50 lande. ZEISS omfatter i alt 42.000 entusiastiske medarbejdere, der arbejder dedikeret for til enhver tid at kunne tilbyde løsninger, der opfylder vores kunders behov. ZEISS udvikler, producerer og servicerer bl.a. mikroskoper, koordinatmålemaskiner og andre præcisionsinstrumenter til industrien.

ZEISS har markedets bredeste program af målemaskiner til alle typer kunder og alle tænkelige formål lige fra taktil måling af mikrodele i ur- og instrumentindustrien til opmåling af store flystrukturer eller vindmølledele – og lige fra laserscanning af overflader til røntgen-CT-måling af indvendige og skjulte detaljer.

Inden for mikroskopi tilbyder ZEISS fleksible materialemikroskoper til optimering af kvalitetskontrol og arbejdsprocesser. Mikroskoperne spænder fra små, kompakte og effektive stereomikroskoper til store, avancerede laserscan-mikroskoper.

ZEISS har egne serviceteknikere, der er klar til at hjælpe vores kunder på næsten alle tider af døgnet. Serviceteknikerne hos ZEISS beskæftiger sig udelukkende med installation, forebyggende vedligeholdelse, reparation, opdatering og kalibrering af ZEISS’ målemaskiner og mikroskoper.

Carl Zeiss A/S har dansk hovedkontor i Birkerød med 33 erfarne medarbejdere og råder desuden over et målecenter (Quality Excellence Center) i Nørresundby med 6 målespecialister, der er klar til at optimere vores kunders måleresultater. Målecentret udfører bl.a. CT-scanninger og taktile CMM-målinger, og ud over selve udførelsen af måleopgaver tilbyder ZEISS Quality Excellence Center undervisning og træning. Her er der tale om alt fra det globale måletekniske certificeringskoncept AUKOM til træning i brug af maskiner, udstyr og software. Desuden yder ZEISS Quality Excellence Center support i forbindelse med specielle analyser, måleopgaver og fremstilling af færdige måleprogrammer til specifikke opgaver. ZEISS Quality Excellence Center løser opgaver for virksomheder i hele Danmark, ikke bare fra basen i Nørresundby, men også lokalt hos kunden – alt efter kundens ønske.

Kontakt os:

Hovednummer:
+45 70 15 70 15

Måleteknik
Salg og måling: +45 70 15 70 15 | sales.metrology.nordics@zeiss.com
Service, kurser og software: +45 70 15 70 15 | service.metrology.nordics@zeiss.com

Mikroskopi
Salg: +45 70 15 70 15 | sales.microscopy.nordics@zeiss.com
Service: +45 70 15 70 15 | service.microscopy.nordics@zeiss.com

 Hold dig opdateret på de seneste nyheder og events fra ZEISS her!

Carl Zeiss A/S
Bregnerødvej 133A, 1. sal
3460 Birkerød
Danmark
CVR nummer: DK84786217
P nummer: 1002703834
190
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.031