23948sdkhjf

Re-Match teamer op med Geminor: - Det bliver værdifuldt for os

Re-Match og Geminor udvider deres samarbejde om genbrug af kunstgræs

Den danske kunstgræsgenbruger Re-Match både udvider samarbejdet med Geminor. Virksomheden bliver nu logistikpartner i forsyningen af ​​Re-Matchs nye anlæg i både Frankrig og Holland.

Det skriver Geminor i en pressemeddelelse i dag.

Siden starten i 2013 har den Herning-baserede virksomhed Re-Match været en førende genbruger af europæiske kunstgræsbaner. Sidste år åbnede Re-Match sit andet genbrugsanlæg i Tiel i Holland, og for nylig åbnede de deres tredje i Erstein uden for Strasbourg i Frankrig.

Denne udvikling lægger grundlaget for det udvidede samarbejde mellem Re-Match og Geminor, forklarer driftsdirektør i Geminor, Kasper Thomsen.

- I et årti har vi bistået Re-Match med logistik og håndtering af transport- og eksporttilladelser (TFS) til gamle og nedslidte kunstgræsbaner. Vi har også bistået med at sende den restplast, der ikke kan genanvendes materielt til energigenvinding, siger Thomsen.

- I løbet af det kommende år vil vi levere mere tonnage af op til 10 år gammelt kunstgræs fra blandt andet Norge, Danmark og Sverige til de nye genbrugsanlæg i Tiel og Erstein. Et stadigt stigende antal europæiske kunstgræsbaner går direkte til losseplads, så genanvendelse af flere brugte baner er en vigtig bæredygtighedsforanstaltning. Derfor ser vi dette partnerskab som værdifuldt, siger Kasper Thomsen.

Bliver til nye produkter

Re-Match tilbyder en bæredygtig genbrugsproces og har genbrugt mere end 160.000 tons kunstgræsbaner i løbet af de 11 år, virksomheden har været i drift. Genbrugsmaterialet fra genbrugsanlæggene kan genbruges i produkter inden for bilfremstilling og møbelindustrien - men også i nye kunstgræsbaner.

Grundlæggeren af ​​Re-Match A/S, Dennis Andersen, glæder sig over, at samarbejdet med Geminor nu udvides.

- Vi har været partnere, siden både Re-Match og Geminor var både små og beskedne spillere. Nu har Re-Match brug for et udvidet og velfungerende samarbejde for at kunne håndtere de store udfordringer, som gamle kunstgræsbaner repræsenterer i dag. Vi er derfor meget glade for at have Geminor som samarbejdspartner, nu hvor vores drift udvides, siger Andersen.

- Europa skal hvert år udskifte 4.500 kunstgræsbaner, hvilket svarer til ca. 1 million tons affald. I dag har Re-Match kun kapacitet til at håndtere omkring 620 af disse kunstgræsbaner. Vi håber at kunne øge vores kapacitet yderligere i fremtiden, men der vil stadig være et stort behov for at øge materialegenanvendelsen af ​​kunstgræsbaner i EU, slutter Dennis Andersen, grundlæggeren af ​​Re-Match.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.423