23948sdkhjf

Lukker til juli: Coloplast jagter nye jobs til ansatte

Fredag blev der trykket hænder og netværket til den helt store guldmedalje, da virksomhedens afdeling i Thisted lagde lokaler til en såkaldt jobbørs.

Det skriver Nordjyske.

50 mennesker fra i alt 30 forskellige virksomheder var mødt op for at se hinanden an. Meningen er at få matchet Coloplasts medarbejderne, der til sommer står uden arbejde på grund af Thisted-fabrikkens lukning, med nye virksomheder og - i bedste fald - ansættelser.

- Hovedformålet med at afholde en jobbørs er, at I kan møde hinanden og forhåbentlig skabe nogle relationer, der kan hjælpe medarbejderne videre, sagde fabriksdirektør Søren Friis, da han fredag bød alle velkomne.

Håber at så frø
Repræsentanter fra blandt andet slagterigiganten Tican og høreapparatproducenten Oticon, der begge har fabrikker i Thisted, var mødt op. Ikke fordi, de havde ansættelseskontrakter med i mappen, men det skader ikke at tage dialogen.

- Vi har ikke et akut behov for at ansætte medarbejdere, men det kan godt være svært at finde gode kandidater til stillingerne. Så jeg håber at få sået nogle frø hos nogle af medarbejderne, siger Birgit Frederiksne, der er HR-manager i slagterikoncernen Tican.

Fakta

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109