23948sdkhjf

Nyt om navne: Tilbage til værktøjs-rødderne

Hjernø Værktøjsfabrik henter erfaren branchemand som key account manager.

Hjernø Værktøjsfabrik i Odense har ansat Jeppe Juul Sørensen, der kommer fra en stilling hos Lego.

Det er en yderst erfaren herre, der den 15/11 tiltræder som Hjernøs nye key account manager.

Jeppe Juul Sørensen kommer med en baggrund som produktionschef i en række plastvirksomheder og har senest hos Lego arbejdet med R&D inden for værktøjer og plaststøbning. Derudover er han bestyrelsesformand for Skive Tekniske Skole, hvor en pæn portion af landets værktøjsmagere uddannes fra.

- Jeppe ved alt om formværktøjer og plastproduktion og bliver en fantastisk tilføjelse til vores virksomhed, siger administrerende direktør Aage Agergaard.

Tilbage til rødderne
58-årige Jeppe Juul Sørensen er med en baggrund som værktøjsmager og plastmager uddannet maskiningeniør med speciale i plastproduktion og -værktøjsmaskiner.

Han valgte for nylig at stoppe hos Lego for at vende tilbage til rødderne i værktøjsbranchen.

- Jeg har gennem flere år fulgt med i den innovative rejse, som Hjernø har været på, og med de nyeste tiltag er det som branchemand svært ikke at blive imponeret. Så jeg var simpelthen nødt til at blive en del af Danmarks førende værktøjsfabrik, siger Jeppe Juul Sørensen.

 Som key account manager skal Jeppe Juul Sørensen blandt andet servicere en række af Hjernøs store kunder og være bindeleddet mellem konstruktør og kunde.

Han tiltræder den 15/11.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078