23948sdkhjf

Nu starter Polykemi produktion i USA

Polykemi Group kan nu tælle fire produktionsenheder på tre forskellige kontinenter efter at man for nylig startede produktion på den nye fabrik i USA. 

- Dette er Polykemi Groups største enkeltinvestering nogensinde, og interessen fra det amerikanske marked er meget stor, siger Johan Hugoson, CEO for Polykemi Inc.

American Polychemistry Inc. er et helejet datterselskab af det svenske familieselskab Polykemi AB. Virksomheden har været repræsenteret på det amerikanske marked siden 2013, og efter ti år åbnes nu den første egen produktionsenhed i Gastonia, uden for Charlotte i North Carolina. 

Polykemi Group har investeret omkring 200 millioner svenske kroner i den nye satsning, og allerede i løbet af det første år vil omkring 20 medarbejdere have været ansat i det amerikanske selskab. 

Polykemi Inc. starter op med to produktionslinjer bestående af ekstrudere med henholdsvis 75 mm og 92 mm diameter. Når Polykemi Group nu har egen produktion i USA, kan virksomheden selv producere de samme plastmaterialer i Nordamerika, som virksomheden allerede gør i Asien og Europa. På den måde sikrer Polykemi Group, at kunderne får det samme materiale, uanset fremstillingsstedet. 

Polykemi AB har sit hovedsæde i sydsvenske Ystad og også kontor i Danmark.

Polykemi Group inkluderer Polykemi AB, Rondo Plast AB og Scanfill AB samt Polykemi Compounds Kunshan og Chongqing i Kina og Polykemi Inc. i USA.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14