23948sdkhjf

Polykemi Group har nu startet produktionen på sin anden fabrik i Kina

Polykemi Group udvider kapaciteten af produktionen i Kina med en ny fabrik, der ligger i Chongqing og skal producere plastmaterialer af både virgint og genanvendt plast. Fabrikken bliver på 9.300 m2 og er allerede aktiv, oplyser Polykemi i en meddelelse.

Polykemi Compounds har haft produktion i Kina siden 2005 i Kunshan, lige uden for Shanghai. Fra 2015 har søsterselskaberne Scanfill AB og Rondo Plast AB også produceret i Kunshan.

- Det er en af de mest voksende regioner i landet med store universiteter og centre for både produktion og forskning. Mange af vores kunder og deres underleverandører er placeret i området, og takket være den nye produktionsenhed kan vi give alle vores kunder endnu hurtigere og bedre service, forklarer Magnus Lindahl, administrerende direktør for Polykemi Compounds Kunshan og Chongqing.

To blandingslinjer

På den nye fabrik har Polykemi i første omgang installeret to blandingslinjer, som hovedsageligt producerer materialer baseret på PP, PA6, PA66, PC og PC / ABS. 

Baseret på den blanding af materialetyper og den ordreindgang, der forventes i fremtiden, er forventningen, at kapaciteten på de to maskinlinjer vil være mellem 4.500 og 5.000 tons om året, siger Magnus Lindahl.

- Interessen for genanvendte materialer af høj kvalitet er stigende i Kina. I kombination med vores nye produktbaserede plastcompounds giver det os en unik position på markedet. Vi har viden om, hvordan disse materialer kan kombineres for at opnå de bedste resultater, både hvad angår kvalitet og de stadig tydeligere krav til bæredygtighed, der findes i dag, siger Magnus Lindahl, som ikke er ked af, at Chongqing ligger i den folkerige Sichuan-provins i det centrale Kina, der også er hjemsted for en stor del af landets bilindustri samt en betydelig del af fremstillingsindustrien for park-, sne- og haveprodukter, hvilket giver nye muligheder i samspillet med kunder i disse segmenter.

Ud over investeringen i Kina bygger koncernen også sin egen produktionsenhed i North Carolina, USA.

Denne facilitet er også i første omgang udstyret med to produktionslinjer, og produktionen forventes at starte i begyndelsen af 2023. Dermed får Polykemi Group egen produktion på tre forskellige kontinenter.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109