23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Gør det bedste for din CNC-maskine – husk servicen

Hvis du vil være sikker på, at din CNC-maskine altid yder sit optimale, skal du sørge for løbende at vedligeholde og servicere den. 

En CNC-maskine, der er velvedligeholdt og serviceret ”efter reglerne” præsterer bedre. Og det kan ses på kvaliteten af de komponenter, som maskinen bearbejder. Jo bedre maskine, jo bedre finish.

Og hvis du vil være sikker på at få den bedste service, skal du kontakte Gibotech.

Vores serviceteknikere er specialiserede i CNC-maskiner og har indgående kendskab til stort set alle CNC-maskiner, save, waterjets og 3D-printere fra blandt andre CMS, SCM, Tekna og Bacci.

Derfor får du den mest kvalificerede service – og vi sikrer, at du har så kort nedetid som overhovedet muligt, så produktionen hurtigt kan komme op at køre igen.

Hvis du vil have Gibotechs serviceteknikere ud for at kigge på din maskine, så kontakt vores Head of Service, Allan Sloth, på mail ash@gibotech.dk eller telefon 2066 3517.

Husk, at vi selvfølgelig også gerne hjælper dig, når du har brug for en ny CNC-maskine, sav, waterjet eller 3D-printer. Kontakt Henrik Thomsen, vores Product Manager, CNC, på mail hgt@gibotech.dk eller telefon 2066 3518.

Vil du være opdateret på det nyeste inden for CNC-maskiner og andre automationsløsninger til industrien? Så skal du tilmelde dig Gibotechs nyhedsbrev her.

Husk også at følge os på Facebook og LinkedIn.

GIBOTECH A/S
Datavej 15
5220 Odense SØ
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK70760312
P nummer: 1002328137

Kontaktperson

ASH
Allan Sloth Hansen
Servicechef
+45 20663517 ash@gibotech.dk

Send til en kollega

0.032