23948sdkhjf

25 år i Danmark: Arburg åbner dørene til stor fejring

Når Arburg den 2. juni kan fejre 25 års jubilæum i Danmark, sker det med et stort åbent hus med telt, buffet, maskinfremvisning og skåltaler på matriklen i Greve.
Den tyske maskinproducent har været i Danmark i et kvart århundrede - siden 1997 - men maskiner-ne har været solgt med succes i Danmark siden 1959.

- Arburg leverede sin første sprøjtestøbemaskine til Ulstrup Plast i 1959, en traditionel sprøjtestøbe-virksomhed, der i dag er en del af SP Group. En koncern, som Arburg stadig har et fremragende samarbejde med, siger adm. direktør Michael Kylling og fortsætter:
- De seneste årtier har Arburg udvidet sin tilstedeværelse på det Skandinaviske marked og er i dag i top tre maskinproducenter, der leverer til det danske marked, siger Michael Kylling.

Start med Eddie Oswald

Det var faktisk på grund af succesen, at Arburg valgte at etablere sig permanent i Danmark. I dag er virksomheden med de 12 medarbejdere drevet med adm. direktør Michael Kylling i spidsen. Sådan har det været siden 2018. Men historien er længere end som så, fortæller Michael Kylling:

- Eddie Oswald var en nøglefigur i forbindelse med den danske succes. Oswald har solgt sprøjtestø-bemaskiner i Danmark siden 1978 og etablerede i 1995 E. Oswald Plastteknik A/S. Da Arburg stiftede sit datterselskab i Danmark, købte man Oswalds virksomhed, og Oswald blev direktør i det danske datterselskab. 
Dengang lå virksomheden i Hvidovre.

- En af de første serviceteknikere var Knud Erik Lang, som mange nok kan huske, og senere kom René Bay til. De har begge været meget betydningsfulde for etablering af datterselskabet, ligeså har salgs-konsulent Claus Petersen, der blev ansat i 2002, fortæller Michael Kylling.

Besøg fra europæisk chef

Sammen med teamet - og en række kolleger fra Tyskland, blandt andre den europæiske chef, Steffen Eppler, taget Michael Kylling imod kunder, samarbejdspartnere og venner af huset ved Åbent Hus den 2. juni fra kl 10.00 til 16.00 på Korskildeeng 4, 2670 Greve.
Her kan man også opleve tre af Arburgs Allrounder-maskiner: To standard sprøjtestøbemaskiner og kompaktmodellen 270S samt sortimentets største Freeformer, 300X, til additiv fremstilling.

Tilmelding må gerne ske af hensyn til maden, men er ikke et krav. Tilmelding kan ske på telefon 36 77 63 99, via email denmark@arburg.com eller på https://www.arburg.com/dk/dk/virksomhed/aktuelt/news/individual-news-items/nI/20276/.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.094