23948sdkhjf

Massiv interesse for Blaaholm: Kurator forventer salg i denne uge

Flere købere har meldt sin interesse for konkursramte Blaaholm.

Læs også: Torben Blåholm om hektisk tid: Det kunne ikke være landet bedre

Det fortæller kurator, advokat og partner Corna Levin Munch, Kirk Larsen & Ascanius. Hun har været i heftig mødeaktivitet siden lørdag, hvor der blev oprettet et datarum for interesserede.

- Vi oplever en overvældende interesse for virksomheden. Vi har en forhåbning om, at det lykkes at sælge aktiverne ud af virksomheden, og det sker forventeligt i denne uge, siger advokaten.

Interesse for alle fire divisioner

Corna Levin Munch fortæller, at der både er dansk og udenlandsk interesse for Esbjerg-virksomheden.

I øjeblikket er de 65 medarbejdere suspenderet, hvilket betyder, at de fortsat er ansat, men hjemsendt, indtil der kommer en overdragelse i stand.

Læs også: Sidste bid af Blaaholm er solgt

Virksomheden består af de fire divisioner; automatiske løsninger til produktion af vindmølletårne, nacelle- og vinge-produktion, robotløsninger og en serviceforretning.

- Der er interesse for alle fire divisioner, uddyber kurator og tilføjer, at et salg skal ske hurtigst muligt for at opretholde kundegrundlaget.

I fredags indgav Blaaholm-ledelsen en egenbæring. Årsagen var, at de seneste måneder var præget af store driftsunderskud, og det trykkede likviditet i så stor grad, at det ikke var forsvarligt at drive virksomheden videre.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078