23948sdkhjf

Tallet stiger stadig: Plastvirksomheder melder sig til at omstille produktionen til corona-hjælp

34 virksomheder har indtil videre meldt sig til at omstille deres produktion til værnemidler, eller på anden måde hjælpe til i disse corona-tider.

Det oplyser kommunikationschef i brancheorganisationen Plastindustrien Lars Friis Farsøe til Plastforum.dk.

De 34 dækker både over Plastindustriens egne medlemmer og ikke-medlemmer, og hos brancheorganisationen noterer man sig, at medlemmerne Lego, Grundfos og Ingemann Components har meldt sig under fanerne uden om Plastindustrien for at gøre en forskel i denne underlige tid. 

Pæn stigning
Plastindustrien udsendte en bøn til deres medlemsvirksomheder den 22. marts, hvor de bad om at virksomheder, der kunne omstille til fx at producere værnemidler kunne melde sig.

Mandag 23. marts var tallet 20, og nu er altså tale om en pæn stigning i antallet af virksomheder, der tilbyder deres hjælp.

En af dem er Idé-Pro, der lynhurtigt kom i gang med at producere visirer, der skal beskytte sundhedsansatte i Region Midtjylland mod smittefare. 

Plastindustrien har opfordret danske plastvirksomheder til at melde sig, hvis de også kan hjælpe med noget i denne tid. Læs mere om det her.

Redaktionen på Plastforum vil meget gerne høre fra dig, hvis du også har ændret i din produktion eller på anden måde hjælper til i denne tid. Skriv til redaktionen@plastforum.dk.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094