23948sdkhjf

Opfordring fra Plastindustrien: Kan din virksomhed producere værnemidler?

"Kære plastnetværk! Så er det nu, at der er brug for din hjælp."

Sådan starter en opfordring fra Plastindustrien ledt an af administrerende direktør Thomas Drustrup på Twitter.

Han og brancheorgansationen vil høre fradanske plastvirsksomheder, der kan og vil omstille deres produktion til at lave værnemidler til at beskytte sundhedspersonale, mens corona-virusset raser. 

Det kunne eksempelvis være: kitler, visirer, ansigtsmasker, mundbind, beholdere og pumper til desinfektionsmidler, handsker og lignende. Alle ting der er blevet kraftig efterspørgsel på, siden corona-virusset begyndte at sætte dagsordenen i Danmark. 

Plastindustrien er – sammen med DI – i god dialog med Lægemiddelstyrelsen, der ønsker at forhindre, at der på sigt skulle opstå mangel på værnemidler. Derfor hjælper vi med at identificere virksomheder, der kan udvide nuværende produktion eller måske har mulighed for at omlægge dele af sin produktion til at producere værnemidler, lyder det fra Thomas Drustrup. 

Kontakt Plastinudstrien
Han opfordrer nu virksomheder, der kan omstille deres produktion at lave en eller flere af disse værnemodler til at melde sig. Gerne hurtigst muligt.

Er det noget for dig og din virksomhed, kan du kontakte Lars Friis Farsøe i Plastindustrien på lff@plast.dk og oplyse følgende:

  • Kontaktperson og kontaktinfo
  • Hvilken produkttype (eller del af produkttype) I kan levere
  • Tidshorisont, ifht hvornår I forventer at vil være i stand til at levere produktet

Plastindustrien samler løbende alle input på en liste (der naturligvis bliver behandlet fortroligt) og videregiver den til Lægemiddelstyrelsen.

Del gerne opfordringen med relevante personer i dit netværk.

Tak på forhånd!

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062