23948sdkhjf

Hvem skal vinde Plastprisen 2020?

Kandidater kan indstilles frem til den 6. marts 2020.

Nu begynder jagten på den næste modtager af Plastprisen, der første gang blev uddelt i år 1987.

Læs også: Her er de nominerede til Plastprisen 2020

Sidste år gik prisen til Camilla Haustrup Hermansen for arbejdet med at fremme den grønne omstilling i emballagevirksomheden Plus Pack A/S.

Administrerende direktør i Plastindustrien Thomas Drustrup håber, at der igen i år vil være mange indstillinger til Plastprisen:

– Vi er i Plastindustrien meget optaget af at formidle de gode historier om vores virksomheder, vores produkter, vores materialer og de mennesker, der er en uundværlig del af branchen. Med Plastprisen ønsker vi at fremhæve og hylde de virksomheder og personer, der gør en ekstraordinær indsats for at bidrage positivt til plastbranchens fremtid. Derfor vil jeg gerne opfordre alle til at indstille potentielle kandidater til Plastprisen.

Uddeles til Plastdagen
Traditionen tro bliver Plastprisen uddelt på brancheforeningens årsdag Plastdagen, som i 2020 afholdes den 28. maj, men Plastindustrien vil allerede nu gerne bede om indstillinger til prisen.

Dernæst vil Plastindustriens bestyrelse i løbet af marts udvælge op til fem nominerede, der konkurrerer om at modtage prisen.

I perioden op til Plastdagen får Plastindustriens medlemmer mulighed for at stemme på de forskellige nominerede. Det sker efter konceptet om, at hver medlemsvirksomhed får en stemme – i tilfælde af stemmelighed er det Plastindustriens bestyrelse, der træffer den endelige afgørelse.

Du kan indstille din kandidat ved at udfylde et indstillingsskema til Plastprisen 2020 (kan hentes på Plastindustriens hjemmeside), der skal sendes til pd@plast.dk senest den 6. marts kl. 12.00 2020.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094