23948sdkhjf

Efter ejerskifte: Ny direktør på plads hos jysk genanvender

Genanvendelsesvirksomheden Dansk Affald, der laver nye råvarer ud af dæk, PVC samt hård og blød plast, starter det nye år op med at indsætte en ny direktør.

Der er tale om administrerende John Kaldahl, der er direktør i Damifo A/S, en virksomhed der håndterer og genanvender affald fra byggesektoren.

Kaldahl overtager pladsen fra Bjørn Stender, der har været i direktør i Dansk Affald siden 2011.

Resultat af opkøb
I 2018 opkøbte Damifo A/S i Hedehusene Dansk Affald i Vojens og direktørskiftet er en følge af virksomhedernes fællesskab.

Det oplyser virksomhederne i en pressemeddelelse.

Ved ejerskiftet i 2018 blev det aftalt, at Bjørn Stender skulle fortsætte i direktørstolen i 18 måneder frem til foråret 2020.

De to direktører forbereder sig derfor nu på et glidende skifte.

– Gennem årene har den tidligere ejerkreds, medarbejderne og vores samarbejdspartnere i fællesskab opbygget en fantastisk virksomhed her i Vojens. Det er derfor med stor stolthed og glæde, at jeg inden længe overdrager rorpinden til John Kaldahl. Ligesom jeg brænder John for den cirkulære økonomi og for at gøre en forskel for klimaet, miljøet og vores fælles ressourcer, siger John Kaldahl.

Mere affald ud af virksomheder
Et af fokusområderne for den nye direktør i Dansk Affald bliver at få flere erhvervsvirksomheder som kunder til at supplere de store mængder affald, der i dag kommer fra en række kommuners borgere. 

Her skal Dansk Affalds kompetencer og erfaringer fra private husholdninger i Jylland anvendes til at komme i dialog med flere kommuner på Sjælland.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078