23948sdkhjf

PUR-sektionen på byggemesse

Danske PUR-producenter er igen at finde på Årets Building Green messe

Plastindustriens PUR-sektion er igen med, når det går løs med Building Green-messen, som foregår den 31.oktober - 1. november i Forum på Frederiksberg.

PUR-sektionen vil primært have fokus på at fortælle om de byggetekniske fordele ved at anvende polyurethan- eller polyisocyanurat- (PUR/PIR) isolering.

De forskellige produkter bliver brugt i byggeriet udformet som isoleringsplader, isoleringsblokke, sandwichpaneler og som isloerende kerne i bærende byggeelementer.

Udvikling er isolering er i højsædet for tiden for at forberede bygningers energieffektivitet og at reducere CO2-udledningen, forklarer PUR-sektionens sekretær Rasmus Grusgaard. 

-  PUR/PIR gør det bare med et meget højt energimæssigt effektivitetsniveau, og det er særligt interessant i forhold til de skærpede energikrav i Bygningsreglemenet for 2020. Derfor tror jeg, at vi kommer til at opleve en stigende interesse for at vide mere om celleplastisolering i byggeriet fremover, siger Rasmus Grusgaard, innovationskonsulent i Plastindustrien og sekretær for PUR-sektionen.

Plastindustriens PUR-sektion
Sektionens medlemsvirksomheder spænder fra mindre, lokale virksomheder til store globale aktører samt råvare- og maskinleverandører.

Den europæiske organisation PU Europe er også samarbejdspartner i forhold til PUR-sektionens messedeltagelse.

Plastindustrien på Building Green

På messen vil der bl.a. være virksomhedsrepræsentanter fra DC-System Insulation A/S, Kingspan Insulation A/S, Covestro A/S, og Tinby Skumplast A/S, IKO, DOW, Panelbyg og BASF.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141