23948sdkhjf

Her er de nominerede til Plastprisen 2018

Vinderen findes 17. maj.

Juryen har voteret færdigt, og Plastindustrien kan nu afsløre, hvem der er indstillet til Plastprisen 2018, der uddeles ved Plastdagen i København den 17. maj.

En stribe virksomheder var indstillet, og ud af dem har en jury kogt feltet ind til fem nominerede.

De er:

DBI: Den midtsjællandske plastproducent er nomineret for igennem 80 år at have bygget en virksomhed op fra bunden til at gøre den til en aktiv spiller på den internationale plastscene.

DanFoam: Den fynske virksomhed videreudviklede det materiale, som NASA opfandt i forbindelse med sit rumfartsprogram. Endvidere har DanFoam lagt et stort arbejde i at forbedre den forskningsmæssige, tekniske og produktionsmæssige succes bag produktet og har sat virksomheden på verdenskortet.

Rolltech: Den nordjyske virksomhed er nomineret for tilgang til at undersøge materialers egenskaber, levetid og performance samt deres arbejde med højhastighedsekstrudering.

Kellpo: Thisted-virksomheden er blandt andet nomineret for deres arbejde med at beholde plastproduktionen i Danmark. Desuden er de nomineret for deres innovative arbejde med plastmaterialet, der ses flydebrik-produktet Hexa Cover.

Schoeller Plast: Virksomheden har hovedsæde i Regstrup ved Holbæk og er blandt andet nomineret for at have kørt et progressivt 2017 blandt andet med nyt samarbejde med iværksættervirksomheden X-block.

De fulde begrundelser bliver løbende offentliggjort på Plastindustriens hjemmeside.

I perioden op til Plastdagen får Plastindustriens medlemmer mulighed for at stemme på de forskellige nominerede. Det sker efter konceptet om, at hver medlemsvirksomhed får en stemme – i tilfælde af stemmelighed er det Plastindustriens bestyrelse, der træffer den endelige afgørelse.

Vinderen af Plastprisen 2018 vil – foruden hæderen og en statuette – modtage en check på 50.000 kroner.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11