23948sdkhjf

Bliver blandt de største: Bewi har officielt overtaget Jackon

EPS-producenten Bewis opkøb af isolerings- og emballagevirksomheden Jackon er nu en realitet efter en længere proces. Det skriver Bewi i dag i en pressemeddelelse.

Den norske koncern, der også har produktion i Danmark, har dermed opkøbt alle aktiver i selskabet Jackon Holding A/S.

Jackon producerer i EPS, XPS og EPP til primært byggebranchen, men også til anden industri.

- Dette er en ekstremt glædelig nyhed, fordi det skaber stærke synergier både på vores emballage- og isoleringsforretning. I Danmark vil det dog især være på isolering til byggeriet, at sammenlægningen mellem Jackon og BEWI får en betydelig påvirkning, idet vi samlet set bliver de største indenfor dette marked. Samtidigt opnår vi sammen et rigtig bredt produktsortiment og en stor produktviden til gavn for vore kunder. Det er vel og mærket to veldrevne virksomheder, der slår sig sammen – og vores isoleringsforretning- og afdeling vil komme til at stå utroligt stærkt i fremtiden, nøjagtigt ligesom vores emballagedivision, siger Karl Erik Olesen, der er  adm. direktør i Bewi Danmark, i pressemeddelelsen.

Bewi-koncernen ændrer simultant den overordnede organisationsstruktur med fem divisioner: Packaging & Components, Insulation, RAW, Automotive og Circular.

Jackon har ind til nu været en familieejet industrikoncern med hovedkontor i Fredrikstad, Norge. Virksomheden har i dag 935 medarbejdere samt 20 faciliteter fordelt i Norge, Sverige, Finland, Danmark, Tyskland og Belgien.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094