23948sdkhjf

Rias opjusterer – og skifter direktøren ud

Plastproducenten Rias meddelte onsdag eftermiddag at man har ansat 52-årige Karsten Due som ny administrerende direktør med virkning fra 1. oktober.

Han afløser Henning Hess der i en overgangsperiode frem til 31. januar 2023 vil bistå som senior advisor.

Karsten Due kommer senest fra en stilling, som CEO i Danish Genetics. Han er uddannet b.sc mechanical engineer og har en bachelor i business administration. Tidligere har han blandt andet været ansat i den tyske ACO-koncern.

Samtidig udvider Rias direktionen med Dannie Michaelsen. Hun er 49 år og har varetaget funktionen, som CFO gennem en årrække. Udnævnelsen sker for at styrke direktionen i Rias.

Udover direktionsændringerne kunne Rias onsdag også meddele, at man opjusterer forventningerne til regnskabsåret 2021/2022. Nu forventer man et ebit-resultat på 21,5–22,0 millioner kroner mod tidligere 19,0-20,0 millioner kroner.

Opjusteringen skyldes at industri- og byggeriområdet i de sidste måneder har udviklet sig noget bedre end tidligere forventet hos Rias. Blandt andet har efterspørgslen på byggeriområdet efter sommerferien ikke vist den forventede lavere omsætning, og industriområdet har tilsvarende udviklet sig på et højt niveau.

Læs mere om: Rias
Kommenter artiklen

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094