23948sdkhjf

140 tilfredse plasteksperter under samme tag udgjorde årets 'Netværksdagen'

En tidligere finansminister, fire workshops og 140 netværkshungrende branchefolk dannede i sidste uge rammen om én af Plastindustriens helt store, årlige højdepunkter: Netværksdagen.

Hindsgavl Slot lagde rammer til, og alt forløb efter planen, fortæller adm. direktør Thomas Drustrup.

- Vi har sagtens kunnet mærke, at der har været en vis form for higen efter at vende tilbage til normalen og mødes med kolleger fra hele landet. Det synes jeg også, at vores deltagerantal bar præg af. For selvom vi var færre end vi plejer, så var deltagerantallet alligevel måske højere end vi kunne have forventet i en tid, hvor vi i ugen op til Netværksdagen fik genindført restriktioner med coronapas, og hvor nogle store virksomheder har forbudt deltagelse i større arrangementer, siger Thomas Drustrup.

At dagen faldt samtidig med kommunalvalget og med en større udenlandsk, plastrelevant messe, Formnext, kan også have noget at sige.

Tilfredshed
Den sidste uges tid har deltagerne svaret på Plastindustriens spørgeskema om Netværksdagen. 

- Generelt var deltagerne tilfredse med både tidligere finansminister og nuværende adm. direktør på Børsen, Bjarne Corydon, som hovedtaler, og med de fire workshops, som vi i år havde valgt tidsmæssigt at udvide. Vores workshops i år bar i høj grad præg af plastbranchens grønne dagsorden, og vi har fået et enkelt forslag om at indføre en workshop næste år med fokus på den daglige plastproduktionsteknologi, siger Drustrup.

Netværksdagen blev afrundet med underholdning fra "Specialklassen" og med fælles middag på Hindsgavl Slot.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.251