23948sdkhjf

AVL byder indenfor på fabrikken: Iværksættere ser lyset i genanvendt plast

Genanvendelsesvirksomheden Aage Vestergaard Larsen A/S i Mariager åbner nu dørene for en helt specifik målgruppe, nemlig iværksættere med interesse for genanvendt plast. 

Det sker i uge 45, når 170 lande verden over holder “Global Entrepreneurship Week”. Og i 2021 er der fokus på den grønne omstilling og bæredygtighed.

Timingen er god. Iværksætterugen afvikles nemlig i takt med, at henvendelserne fra start ups bliver flere og flere, fortæller kreativ direktør, Gitte Buk Larsen.

- Vi oplever i øjeblikket en virkelig stor interesse for genanvendt plast fra iværksættere, der har fået en god ide til et design og vil ride med på dem grønne bølge, siger Gitte Buk Larsen. 

Det er typisk nye møbeldesignere  - oftest af møbler - der henvender sig til AVL. Nogle er stadig studerende, andre er måske netop færdig med deres studie, men der kan også være tale om etablerede designere, der vil afprøve en ny genre i eget regi.

Fælles for iværksætterne er et ønske om at producere designs med en god fortælling.

- Alene i fredags havde jeg fire henvendelser. Spørgsmålene går ofte på typerne af plast og hvad der reelt kan lade sig gøre. Så får vi en snak om det. Men vi føler også lidt, at det er langt mere givtigt for iværksætterne, at se kan se fabrikken og hvordan den genanvendte plast bliver til, istedet for at stille deres spørgsmål over en telefon eller på et seminar et sted i Danmark. Derfor ser jeg meget frem til at byde iværksættere velkommen på fabrikken og møde dem ansigt til ansigt, siger Gitte Buk Larsen til PlastForum. Hun har allerede modtaget de første tilmeldinger.  

Iværksætterdagen kommer til at bestå af en introduktion i brugen af genanvendt af plast, en fabriksrundtur og et “Spørgehjørne”. Den foregår onsdag den 10. november. 

Deltagerne vil også få mulighed for at sparre med Mariagerfjord Erhvervsråd omkring de økonomiske muligheder i forbindelse med en eventuel opstart af egen virksomhed. 

På selve iværksætterdagen kan man tilmelde sig hold i tre etaper. Det første hold starter kl. 8.00. Tilmeldingen foregår her.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.203