23948sdkhjf

Specialister fra Saxe Hansen er på plads i Malmø

Så blev det atter muligt at afholde messer, og den næste Plastteknik Nordic i Malmø finder sted den 1.-2.december.

SAXE Group, der er aktive i hele Skandinavien med selskaber i både Sverige, Norge og Danmark, er naturligvis også tilstede i Malmø. SAXE Group er specialister indenfor sprøjtestøbning, ekstrudering, PUR anlæg og automatisering.

Birger Nordahl Jacobsen fra Saxe Group fortæller:

- På messen er der mulighed for at se filmklip med det udstyr, vi markedsfører, og det giver god mulighed for at vise, hvordan det enkelte udstyr fungerer og især også større og mere komplekse anlæg.

- Det bliver muligt at tale med flere af vores specialister, som kan hjælpe med at få indkredset, hvilket udstyr der kan løse en given opgave, ligesom vi vil kunne informere om de nyeste tiltag hos vores leverandører, blandt andet indenfor energibesparelse og produktionsoptimering, siger han.

Hvad er muligt indenfor automatisering af din produktion? Fjernstyring, robotter, AGV, CoBots? SAXE Group er specialister i automatisering af produktionsapparatet og bygger både standard- og individuelle løsninger og vil snart være at finde i nye rammer i Randers på den nybyggede fabrik på Metervej.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.281