23948sdkhjf

Nu sker det endelig igen: Netværksdag for plastfolk i Middelfart den 16. november

Plastindustriens årlige begivenhed Netværksdagen afholdes i 2021 den 16. november kl. 13.00-21.00 - fri for corona og andre restriktioner.

Det sker som vanligt på Hindsgavl Slot i Middelfart. Hovedtaler i år er forhenværende  finansminister for Socialdemokratiet, Bjarne Corydon. Bjarne Corydon er i dag adm. direktør og chefredaktør på Dagbladet Børsen.

- På Netværksdagen er der masser af tid til at pleje nye og eksisterende relationer på tværs af branchen. Vi arbejder på højtryk for at sammensætte et skarpt program, der giver deltagerne en masse ny viden og inspiration om emner, der er relevante og aktuelle for danske plastvirksomheder. Sidste år måtte vi desværre aflyse Netværksdagen pga. corona, men det betyder blot, at vi i år giver den en ekstra skalle, siger adm. direktør i Plastindustrien, Thomas Drustrup.

Det færdige program

Det færdige program foreligger endnu ikke. Det ligger dog fast, at der er fokus på god kommunikation om bæredygtighed, uddannelse af faglærte, hjælp til at gøre din virksomhed klimaklar og teknologiudvikling.

Specialklassen underholder

Årets underholdning bliver i år leveret af Specialklassen, der består af de professionelle skuespillere/komikere Kasper Le Fevre, Kasper D. Gattrup og Rasmus Søndergaard. Deres optræden bliver baseret på spørgsmål og input fra deltagerne, der tager udgangspunkt i Netværksdagens indhold.

Læs mere om priser og tilmelding her.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.172