23948sdkhjf

BEWI køber sig ind i PS-virksomhed og investerer dermed i anlæg til genanvendelse

BEWI Group har købt sig ind i canadiske Polystyvert, en plastvirksomhed med ekspertise indenfor genanvendelse af polystyren (PS) med en ny opløsningsbaseret teknologi.

Investeringen er blandt andet med til at finansiere ​et fuldskala genanvendelsesanlæg til polystyren.

BEWI Group, der producerer emballage, komponenter og isoleringsløsninger, og er en af ​​de største producenter af ekspanderbar polystyren (EPS) i Europa.

- BEWI ser et stort potentiale i Polystyverts teknologi, fordi det har evnen til at behandle stærkt forurenede vandløb, mens det forbliver meget energieffektivt. Vi mener, at denne teknologi kan være en game changer til brug af genbrugsmateriale i fødevareemballage, siger Jonas Siljeskär, COO fra BEWI i en pressemeddelelse.

- Takket være den økonomiske opbakning fra BEWI såvel som eksisterende investorer vil vi være i stand til at demonstrere den teknologiske modenhed i Polystyvert-processen, siger  Solenne Brouard Gaillot, administrerende direktør, Polystyvert. - Denne finansiering kombineret med BEWIs ekspertise vil gøre det muligt for os at udvide vores tilstedeværelse og kommercialisere vores teknologi i Europa, hvor efterspørgslen efter genbrugsplast stiger hurtigt.

Polystyvert blev grundlagt i 2011 i Montreal. Man har udviklet en proces med lavt kulstofindhold til at genbruge polystyren baseret på en opløsningsteknologi. Det inkluderer en rensningsproces, der fjerner alle forurenende stoffer. Resultatet er en genanvendt ressource med høj renhed, der kan genbruges til upcycled polystyrenprodukter, der åbner døren til et større marked end egentlige mekaniske genanvendelsesteknologier.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.063