23948sdkhjf

Plasten gør gavn på ny i flygtningelejr - hør om projektet i juni

8. juni - kl. 14.00 - får Plastindustrien besøg af folkene bag initiativet CAMP+ - CARE Danmark, Lendager og tre ingeniørstuderende fra DTU - der vil berette historien om, hvordan man udvikler og implementerer en model for genanvendelse af plastaffaldet i en flygtningelejr. 

På webinaret får man besøg af de implicerede, blandt andet de tre studerende, som løb med tredjepladsen i "Project Plastic"-konkurrencen i 2020 for deres bidrag til projektet, der går ud på at skabe verdens første bæredygtige flygtningelejr.

Projektet realiseres i Kyangwali-lejren i Uganda, hvor lejrens ressourcer skal genbruges og genanvendes – herunder plastaffaldet.

Den indsamlede plast bliver blandt andet brugt til byggematerialer, som kan forbedre boligerne i lejren eller sælges og anvendes lokalt. 

Plastindustrien skriver:

"På webinaret kan du møde Jonas fra CARE Danmark og projektleder på CAMP+, som blandt andet vil fortælle om baggrunden og erfaringerne med projektet og give os en status på implementeringen. Derudover deltager Morten Risom Nielsen, civilingeniør i Lendager, der vil fortælle om virksomhedens løsningsmodel for sortering og genanvendelse af plastaffald i praksis og studiegruppen fra DTU Mekanik – Daniel Lilja Frykman, Nanna Nielsen and Marlene Schmidt Pedersen – som vil fortælle om deres resultater i studieprojektet: ’Genanvendelse som forandringsskaber – upcycling af plastik i flygtningelejr’."

Plastic Talk er Plastindustriens webinarrække om plastmaterialer, -processer og bæredygtighed i industrien målrettet studerende på videregående uddannelseer.

Tilmelding skal ske via dette link.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.207