23948sdkhjf

Hattrick til Aage Vestergaard Larsen: - Prisen er et kæmpe skulderklap

For tredje gang på få år er Aage Vestergaard Larsen hædret med Plastprisen, der hvert år uddeles af Plastindustrien.

I 2009 vandt Aage Vestergaard Larsen personligt prisen, i 2017 var det så virksomheden Aage Vestergaard Larsens tur og i går skete det igen. På Plastindustriens årlige "Plastdagen" blev genanvendelsesvirksomheden hædret på ny. Man var oppe imod et skarpt felt bestående af Stig Nielsen (Genplast), Idé-Pro, Cirkulær Play og Plast Team. 

I dystede mod nogle stærke konkurrenter. Blev I overraskede over, at I vandt i år?

- Ja, vi blev faktisk overraskede. Positivt overraskede. Vi havde selv en anden af de nominerede som favorit. Og grundlæggende var det et meget kompetent felt, vi var oppe mod. Så vi er ret glade og stolte, ikke mindst fordi det er branchen, der afgør, hvem vinderen bør være. Det er et kæmpe skulderklap fra vores kolleger, siger adm. direktør Franz Cuculiza.

Hvad kan I bruge Plastprisen til?

- Vi kan bruge den til et par ting. Dels er prisen en anerkendelse af vores tilgang og bevidste strategi om at være innovative og at være åbne overfor interessenter og besøgende på vores fabrik. Vi udlever den gode historie om plast i praksis og fortæller også historien til vores omverden…

- Internt kan vi også bruge prisen som en anerkendelse af vores mange dedikerede og erfarne medarbejdere. Vi har haft tre 40 års jubilarer indenfor de seneste år og vi har mange rigtig mange 25-års jubilæarer. Medarbejdere, der er ærekære omkring fabrikken. Det er vores 60 medarbejdere, der skaber fundamentet, og prisen er til dem, siger Franz Cuculiza.

Prisen er blandt andet givet på baggrund af Aage Vestergaard Larsens nye, patentsøgte produktionslinje med indbygget NIR-plastskanner og farvesorterer. En produktionslinje, som Cuculiza forventer kan testes i næste måned og som skal kunne oparbejde dansk husstandssorteret plast til en kvalitet som muliggør, at der kan produceres plastprodukter af vores husstandssorterede plast - og det vel at mærke i en så høj kvalitet, at plastprodukterne kan genanvendes igen og igen.

- Det er planen, at vi skal producere på den fra august, siger han.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.093