23948sdkhjf

Tillykke! Vinderen af årets Plastprisen er ...

Hele torsdagen har stået i Plastdagens tegn, og hvor vi plejer at mødes i Industriens Hus, er årets helt store medlemsdag i Plastindustrien gennemført virtuelt. Netop nu er årets Plastprisen fundet, og vinderen blev Aage Vestergaard Larsen.

De fem nominerede kandidater til Plastprisen 2021 var CirkulærPlay, Idé-Pro Skive A/S, Plast Team A/S, Stig Nielsen (Genplast) og Aage Vestergaard Larsen A/S.

Plastindustriens bestyrelsesformand Søren Ulstrup sagde om Plastdagens helt store højdepunkt:

- Vinderne skal leve op til flere kriterier, blandt andet ved at vise innovative måder at bruge plast på og bidraget til at løfte øvrige dele af den danske plastbranche. I år har vi haft en jury til at finde de nominerede. Tusinde tak til deres kyndige arbejde.

Herefter blev alle fem nominerede præsenteret på scenen og hyldet for deres arbejde.

Søren Ulstrup præsenterede herefter Aage Vestergaard Larsen som vinder af Plastprisen 2021. Adm direktør Franz Cuculiza og udviklingschef Gitte Buk Larsen (datter af den afdøde  stifter Aage Vestergaard Larsen) modtog prisen på scenen.

Plastindustrien har siden 1987 uddelt Plastprisen som en hyldest af de ekstraordinære præstationer i den danske plastbranche. En ekstern jury bestående af Pernille Weiss (K), Medlem af Europa-Parlamentet, Simon Freiesleben, Redaktør for WasteTech og Hans Nørgaard Hansen, Head of Department Mechanical Engineering på DTU har udvalgt de fem nominerede.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078