23948sdkhjf

Unika Danmark bygger om for at få plads til afdeling fra Grundfos

Den kommende gnistafdeling er en tidligere lagerhal.

Alt er ryddet ud. Skillevægge er fjernet. Gulvet er hakket op, og et nyt gulv er støbt, ydermure og gamle spær er fjernet og nye, højere jernspær er opstillet for at gøre plads til de store bearbejdningsværktøjer i gnistafdelingen.

Unika Danmark har i dén grad bygget om efter det for nylig blev indgået samarbejdsaftale om, at 16 medarbejdere, fire lærlinge og bearbejdningsudstyr fra Grundfos fremover får arbejdsplads i værktøjsafdelingen på Lyngbakkevej 6 i Ans.

Alt arbejdet er sket forud for et stort anlagt rejsegilde i sidste uge.

- Tidsplanen for byggeriets færdiggørelse følger planerne, så alle hos Unika ser frem til at kunne byde endelig velkommen til første arbejdsdag for medarbejderne efter den 1. maj 2021, fortæller Bo Johansen, der sammen med sin bror Steen Johansen ejer virksomheden.

Både Bo og Steen Johansen er i øvrigt begge udlært som værktøjsmagere hos Grundfos i den afdeling, der nu overtages af brødrene ca. 40 år efter, de selv blev udlært.
Den tætte relation mellem de to virksomheder er langt fra ny. Rent fysisk ligger virksomhederne tæt på hinanden, og der har i mange år været knyttet tætte bånd mellem Grundfos og Unika Danmark, blandt andet fordi Unika Danmark har sin egen, velfungerende værktøjsafdeling.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.062