23948sdkhjf

AddiFab rykker i nyt domicil

Hos 3D-print-virksomheden AddiFab stod fleksibilitet øverst på ønskesedlen, da jagten på et nyt, samlet hovedkontor og produktionsmiljø gik ind.

- Behovet for et nyt hovedkontor ligger i mere plads, og at organisationen bliver samlet under ét. Der hvor vi sidder nu, er vi fordelt ud på flere matrikler, og det sætter hurtigt en stopper for det workflow, vi ønsker i arbejdsdagen, fortæller CIO og medstifter af AddiFab, Jon Jessen, i en pressemeddelelse.

Selvom det tog næsten et halvt års søgen, så faldt brikkerne på plads, da AddiFab og ejendomsselskabet Stensdal Group krydsede spor.

Stensdal Group forstod hurtigt AddiFabs behov og har gennem de seneste måneder knoklet for at skabe det helt rigtige hovedkontor til tech-pioneren. Med de nye rammer på Mårkærvej i Taastrup får AddiFab ikke blot alle medarbejdere samlet under ét tag, men også en ultra-fleksibel indretning, som skaber netop det workflow, som de længe har ønsket sig.

- Vores kunder kommer fra en lang række forskellige industrier, og det kræver stor omstillingsparathed at imødekomme deres forskelligartede krav, siger Lasse Staal, som er medstifter og CEO.

- I de nye lokaler får vi optimale forudsætninger for at demonstrere vores produkter. Vi har vores rødder i 3D-printer-industrien, og vores systemer bidrager til hurtigere og billigere udviklingsforløb. Vi har brug for at kunne vise, hvor hurtigt en ide kan forvandles til et produkt. Og vi ønsker at bringe vores kunder så tæt på processen som muligt, hvilket kræver hyppige omstillinger af vores produktion. Derfor er det helt fantastisk, at Mårkærvej har en så fleksibel indretning både i produktion og showroom, fortsætter han.

Hovedkontoret skal udover administration bruges til lettere produktion, herunder udvikling, lagerføring, salg og servicering af maskiner og printmaterialer. En dynamisk ruminddeling af de 3.126 kvadratmeter skal sikre et naturligt flow mellem virksomhedens forskellige afdelinger og et særligt fokus på virksomhedens hjerte - produktionen.

- Når du træder ind i receptionen på Mårkærvej 2, træder du ind i et højteknologisk miljø, som skal bruges. Derfor er vores arbejdende showroom det første, du ser, idet vi har lavet et stort vindue, så du med det samme kan følge med i produktionen, siger Lasse Staal.

Addifabs 28 medarbejdere flyttede ind på Mårkærvej den 1. marts.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094