23948sdkhjf

Succes med plastproduktion får nordjysk virksomhed til at udvide

Dencker A/S i Morsø Kommune har byggeplaner. Værktøjs- og plastproducenten vil bygge endnu en nye hal og udvider dermed igen - fire år efter, man senest byggede 1.000 ekstra m2.

Den nye hal - også på 1.000 m2 - lægger selvfølgelig op til, at Dencker skal ud at finde flere medarbejdere. 

- Vi rykker endnu længere bagud fra Limfjordsvej. I første omgang tænker vi på at bygge nyt til vores lager, som vi så vil flytte ud, så der bliver mere plads til produktion i de nuværende haller. Endnu planlægger vi nybygningen, og vi skal have indgået aftaler med håndværkere, som jo har nok at se til i øjeblikket. Men håbet er at kunne indvie det nye til efteråret, siger direktør Anders Dencker til Nordjyske.

Det er især plastproduktionen, der har vækst i øjeblikket.

- Udvidelsen er primært begrundet i øget produktion af plastkomponenter. Det kommer sig af, at vi har stærkt fokus på bæredygtighed i plastproduktionen, og det er noget, som kunderne i stigende grad forventer og efterspørger. De billigste asiatiske producenter bliver i stigende grad valgt fra til fordel for virksomheder som vores, siger Anders Dencker til Nordjyske.

Dencker overtog i 2018 værktøjs- og plastproduktionen fra den lukkede høreapparatproducent Oticon i Thisted. Med til Nykøbing Mors rykkede 30 medarbejdere, og Dencker fik en aftale med høreapparatvirksomheden William Demant. Emnerne bliver sendt til Polen, hvor høreapparaterne bliver samlet. 

Dencker beskæftiger pt. 55 medarbejdere i Dencker A/S.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094