23948sdkhjf

Rias kommer styrket gennem coronakrisen

Onsdag offentliggjorde Rias periodemeddelelse for første kvartal af regnskabsåret 2020/2021.

Ifølge den har plastproducenten øget omsætningen sammenlignet med sidste år, uden at der dog sættes tal på. Også indtjeningen ligger over det forventede.

Bedst er det gået i koncernens afsætning til byggesektoren, hvor coronapandemien har skubbet til forbruget hos både almindelige borgere og i kommunerne.

- Stemningen i DIY-sektoren er fortsat positiv, dog forventes en normalisering af efterspørgslen, når pandemien i løbet af foråret/sommeren 2021 forventes at komme under kontrol, skriver Rias i sin periodemeddelelse.

Salget til industrien ligger på samme niveau som sidste år.

- Denne udvikling dækker over store forskelle inden for efterspørgslen fra forskellige brancher, hvor blandt andet detailhandlen har været hårdt ramt. Dette har haft en negativ effekt på salget af de produkter, der normalt afsættes inden for dette område. Generelt er stemningen meget afventende, og vi må som konsekvens heraf konstatere en noget kortere ordrehorisont, skriver Rias, der også melder om øget usikkerhed i halen på den seneste nedlukning af samfundet.

På den baggrund fastholder Rias sin forventning om et ebit-resultat i 2020/2021 på 8,5-10,0 millioner kroner. I 2019/2020 havde Rias et ebit-resultat på 11,5 millioner kroner.

Læs mere om: Rias
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.11