23948sdkhjf

Sjællandsk emballage-producent udvider over Øresund

Emballageproducenten Scanlux Packaging, der har hovedsæde i Fredensborg, udvider aktivisterne østpå og åbner kontor i Helsingborg.

Den svenske satsning kommer på bagkant af stigende efterspørgsel og det faktum, at Scanlux Packaging allerede har kunder i det svenske marked.

Det oplyser virksomheden i en pressemeddelelse.

– Åbningen af vores svenske kontor i Helsingborg er en del af vores langsigtede strategi for Skandinavien og betyder, at Scanlux Packaging nu er lokalt repræsenteret i både Danmark, Norge og Sverige. Vi byder ind med bæredygtige løsninger, der vinder ind hos rigtig mange af vores kunder i Sverige (…). Med vores nye adresse har kunderne nu mulighed for at møde os lokalt, fortæller Jan Kornelius, administrerende direktør hos Scanlux Packaging.

Scanlux Packaging arbejder med inden for e-handelsemballage, bæreposer og indpakning. Design, ide og det produktionstekniske bliver lavet i Fredensborg, mens selve produktionen af poser foregår andre steder.

Scanlux Packaging er stiftet i 1988 Scanlux Packaging og fungerer som emballage-partner for en række større Skandinaviske butikskæder blandt andet Acne Studios, Nordiska Kompaniet (NK), Filippa K, Björn Borg og Peak Performance.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.079