23948sdkhjf

Emballage-producent løber med lokal bæredygtigheds-pris

Emballageproducenten Scanlux Packaging har netop hentet Fredensborg Kommunes Erhvervspris for 2019 hjem til produktionen i Nordsjælland.

Prisen gives i år til en virksomhed, der har stort fokus på bæredygtighed og FNs Verdensmål.

Og netop det har sikret Scanlux Packaging prisen. Virksomheden producerer emballage i plast, pap og papir og har en certificeret miljø- og CSR-politik.

- Scanlux Packaging er fokuseret på at finde metoder og konkrete led, hvor vi kan gøre vores virksomhed grønnere og mere bæredygtig - samtidig med, at vi kan imødekomme butikkernes og internethandlens samt naturligvis forbrugernes markante ønske om bæredygtige emballage-løsninger, siger Jan Kornelius, der er virksomhedens salgsdirektør.

Genbrug og genanvendelse
Virksomheden har stort fokus på genbrug og genanvendelse i deres produktion. Det fortæller Thomas Bülow Skouborg, der er chef for virksomheden digital- og marketingsafdeling.

- Generelt kan jeg sige, at genbrug og genanvendelse er en del af løsningen, som sparer både energi og CO2 udledning, oplyser han i en mail til Plastforum.dk

Desuden er virksomheden i gang med at undersøge, hvilke plasttyper, der afsætter det mindste CO2-aftryk, så de kan vejlede deres kunder inden for dette.

Og virksomheden vil videre endnu. 

- Med hensyn til verdensmålene er vi i fuld gang med at afdække, hvordan verdensmålene kan bruges som løftestang en yderligere for miljø-, klima- og CSR-indsats. Bæredygtighed og miljørigtighed er et emne under konstant udvikling, så det er Scanlux Packaging også, siger Thomas Bülow Skouborg.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094