23948sdkhjf

Værktøjsfabrikant åbner hal nummer fire

Der er fuld fart på hos den nordvestjyske værktøjsfabrik og underleverandør af spåntagende bearbejdning, Armiga i Thy.

Den stigende efterspørgsel giver pladsmangel og derfor udvider underleverandøren nu produktionsarealet med kvadratmeter.

Det oplyser Armiga i en pressemeddelelse.

Armiga A/S fremstiller maskinbearbejdede metal- og plastemner og formværktøjer til plastindustrien. Vækst hos de faste kunder i Danmark og generel medvind på eksportmarkederne betyder, at Armiga nu tager næste skridt i vækstplanen:

Til jul indvies en fjerde produktionshal, så det samlede produktionsareal nu udgør knap 6.000 kvadratmeter.

- Vi mærker en stigende interesse fra offshore-sektoren i Norge, hvor olieprisen igen betyder travlhed. Samtidig har vi fundet vores niche i plastindustrien, hvor vores hovedfokus ligger på renovering og nybygning af formværktøjer til kunder i hele Skandinavien, siger Værktøjsmager og ejer af Armiga, Michael Sørensen.

Nyt produktionsudstyr højner niveauet
I forbindelse med udvidelsen har Armiga investeret kraftigt i nyt produktionsudstyr. Det er gjort for at udvikle de eksisterende kunderelationer og tiltrække nye potentielle samarbejdspartnere. 

Det nye udstyr tæller Leader Metroking 3D målemaskine, Plansliber str. 1600x800 mm og ikke mindst nyt multiakset bearbejdningscenter - Mazak Integrex I 200ST.

- Udover nævnte indkøb så forventer jeg flere investeringer i 2020 og også flere medarbejdere, hvad enten det er lærlinge eller allerede udlærte. De seneste par år har vi næsten fordoblet medarbejderantallet og vi har som fortsat ambition, at være en attraktiv arbejdsplads inden for metalindustrien, siger han.

Fakta:

  • Armiga A/S er en dansk underleverandør grundlagt i år 2000. Virksomheden beskæftiger ca. 40 ansatte.
  • Virksomheden er ISO 9001-2015 certificeret, fødevaregodkendt og godkendt leverandør til offshore industrien i Danmark og Norge.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094