23948sdkhjf

Ni lastbiler og 55 meter maskine: Nyt CNC-værktøj til kompositproducent

Kompositproducenten Dencam i Rudkøbing er nu de stolte ejere af en af Skandinaviens største 5-aksede CNC maskiner.

Den blev købt i foråret og leveret og installeret i løbet af sommeren.

Der skulle intet mindre end ni lastbiler og tre delleveringer til, da Gibotech leverede den 55 meter lang CMS Poseidon Maxi til Dencam i Rudkøbing.

Det skriver maskinproducenten Gibotech i en pressemeddelelse.  

Normalt bliver alle de anlæg som Gibotech udvikler først stillet op og testet i produktionshallen på Datavej i Odense, men når det drejer sig om en af de største maskiner i CMS’ varekatalog, var der ganske enkelt ikke plads nok, og maskinen blev derfor leveret direkte til Dencam.

Nye muligheder for emnestørrelser
Det bliver en af de allerstørste CMS maskiner overhovedet, der nu sætter skub i produktionen hos Dencam, hvor den skal fræse komposit, når virksomheden laver forme til vindmøllevinger.

Og med mulighed for bearbejdning af emnestørrelser på op til 51,5 x 6,85 x 4 m, så er det det helt rigtige maskiner til formålet.

Det er første gang, at Gibotech leverer en maskine af denne størrelse og det stillede selvfølgelig krav til samarbejdet med CMS.

- Vores samarbejdspartner CMS skal have ros for at kunne levere en CNC maskine i denne størrelse på kun ni måneder. Det er ret imponerende i en tid, hvor der ellers forekommer lange leveringstider på maskiner af den størrelse, slutter Henrik Thomsen, Product Manager, Gibotech.

Maskinen bliver indviet af Langeland Kommunes borgmester Tonni Hansen torsdag den 29. august.

Dencam Composites producerer forme til produktionen af vindmøllevinger.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078