23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelser og direktionsgange

Anker Andersen A/S
Lars Grundtvig er indtrådt som bestyrelsesformand hos Anker Andersen A/S og Anker Andersen Holding A/S i stedet for Michael Grundtvig, der bliver i begge bestyrelser (kilde: CVR).

Anker Andersen A/S producerer maskiner til sortering af pantflasker.

C.R. Steglich & Co. A/S
Jørgen Bek Weiss Hansen er indtrådt som næstformand for bestyrelsen hos C.R. Steglich & Co. A/S (kilde: CVR).

C.R. Steglich & Co. A/S udvikler, udformer og producerer alle typer termoplastiske emner.

Dansk Affald A/S
Svend Aage Dreist Hansen er indtrådt som bestyrelsesformand hos Dansk Affald A/S i stedet for Thies Jens Jørgen Henrik Mathiasen. Samtidig er Klaus Bodilsen, Jan Rosenkilde Damgaard, Jens Hørby Jensen og John Kaldahl trådt ind i bestyrelsen.

Desuden er Jørgen Thøgersen trådt ud som næstformand, mens Søren Rishøj Jakobsen og Jakob Bech Jensen er trådt ud af bestyrelsen (kilde: CVR).

Dansk Affald er en fælleskommunal affaldsvirksomhed, der har til formål at formidle, behandle og afsætte genanvendelige affaldsressourcer.

DKI Plast Holding A/S
Carl-Erik Uhl Nielsen er indtrådt i direktionen hos DKI Plast Holding A/S og er samtidig trådt ud af bestyrelsen. Samtidig er Søren Tyge Sørensen trådt ud som bestyrelsesformand, ligesom Hans Christian Uhl Nielsen er trådt ud af bestyrelsen (kilde: CVR).

DKI Plast er leverandør af sprøjtestøbte og ekstruderede plastemner.

Jysk Emballage Rens ApS
Susanne Voigt Meyland er trådt ud af bestyrelsen hos Jysk Emballage Rens ApS (kilde: CVR).

Jysk Emballage Rens ApS er beskæftiget med rengøring og genbrug af forskellige former for plastemballage samt salg af nyt.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078