23948sdkhjf

Nyt fra branchens bestyrelser

Achton A/S
Mogens Buur Thunbo er udtrådt af bestyrelsen hos Achton A/S (kilde: CVR).

Læs også: Nyt fra branchens bestyrelser

Achton A/S producerer dispensere i plastik.

Controlled Polymers A/S
Robert Kenneth Gudbranson er indtrådt som bestyrelsesformand hos Controlled Polymers A/S i stedet for Henrik Feldfos Karlsen.

Samtidigt er Mogens Larsen, James Michael Figaniak og Matthew Joseph Hellstern indtrådt i bestyrelsen i stedet for Thomas Jeffrey Malherbes Gullacksen, Niels Christian von Lüttichau Jølck og Mads Pauli Ringkjøbing-Christiansen.

Matthew Joseph Hellstern er indtrådt i direktionen hos Controlled Polymers Holding ApS i stedet for Thomas Jeffrey Malherbes Gullacksen, og Robert Kenneth Gudbranson er indtrådt som bestyrelsesformand. Samtidigt er Mogens Larsen, James Michael Figaniak og Matthew Joseph Hellstern indtrådt i bestyrelsen i stedet for Thomas Jeffrey Malherbes Gullacksen og Mads Pauli Ringkjøbing-Christiansen (kilde: CVR).

Læs også: Nyt fra bestyrelser og direktioner

Controlled Polymers A/S er en virksomhed med speciale i masterbatch, indfarvning og modificering af stort set alle typer af plast.

Epsotech Denmark A/S
Matthias Barthold Stein er indtrådt som bestyrelsesformand hos Epsotech Denmark A/S i stedet for Matthias Arpad Bela von Buzay. Samtidigt er Michael Hangelmann indtrådt i bestyrelsen i stedet for Thomas Vincent Harkins (kilde: CVR).

Epsotech Denmark A/S producerer ekstruderet plast.

Rika Plast A/S
Elly Margrethe Jensen er udtrådt af bestyrelsen hos Rika Plast A/S (kilde: CVR).

Rika Plast A/S er en sprøjtestøbevirksomhed, der blandt andet producerer fugedyser og forlængere.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.142