23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelser og direktioner

Nyt fra Induflex og Fiberline.

Walsteds Baadeværft A/S
Bettina Walsted er trådt ind i direktionen hos A. Walsteds Baadeværft A/S i stedet for Sonja Walsted. Desuden er Sonja Walsted udnævnt til bestyrelsesformand i stedet for Bettina Walsted, der bliver i bestyrelsen (kilde: CVR).

Walsteds Baadeværft A/S bygger lystyachter.

Fiberline A/S 
Søren Mygind Eskildsen er trådt ud af bestyrelsen hos Fiberline A/S (kilde: CVR).

Fiberline A/S er leverandør af kompositmaterialer.

Induflex A/S
Jeppe Ingemann Lyng er indtrådt som administrerende direktør hos Induflex A/S i stedet for Lis Larsen. Samtidig er Rico Larsen trådt ud af bestyrelsen. Desuden er Jeppe Ingemann Lyng trådt ind i bestyrelsen, mens Kent Larsen og Kristian Leino Lucassen er trådt ud af bestyrelsen (kilde: CVR).

Induflex A/S er specialiseret i plastbearbejdning.

Pack Tech A/S
Peter Normann Nielsen er indtrådt i bestyrelsen hos Pack Tech A/S i stedet for Christian Møller Christensen (kilde: CVR).

Pack Tech A/S er leverandør af emballage.

Rewair Holding A/S
Søren Laursen er indtrådt i direktionen hos Rewair Holding A/S, ligesom Tina Charlotte Rewers er trådt ind i bestyrelsen (kilde: CVR).

Rewair udvikler og fremstiller kundespecifikke løsninger, der letter og effektiviserer glasfiberstøbeprocesser, for eksempel støbning af vindmøllevinger og –naceller.

Tetra Pak Danmark A/S
Berit Bjørg Hoffmann er indtrådt som bestyrelsesformand hos Tetra Pak Danmark A/S i stedet for Jens Kragh Olesen (kilde: CVR).

Tetra Pak Danmark A/S producerer emballage.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08