23948sdkhjf

Coloplast i fint børs-selskab

Medicogiganten er optaget i særligt aktieprogram, der skal sende selskabet på amerikansk charmeoffensiv.

Coloplast er kommet i fint selskab på den såkaldte Nasdaq-børs kaldet International Select Designation-program. Det er liste med særligt udvalgte børsnoterede selskaber, og som kan give firmaer en særlig fordelagtig synlighed for investorer.

Formålet med inkluderingen er at udbrede kendskabet til Coloplast blandt især amerikanske investorer, skriver Finans.dk. Det betyder blandt andet, at Coloplast bliver profileret på Nasdaqs hjemmeside.

- Det kan være svært at nå ud til investorerne og skabe synlighed omkring dig selv, når du ikke er noteret i USA. Med Nasdaq International Select Designation Programforsøger vi at lave et synlighedsprogram, hvor selskaberne får nogle af de fordele, der er ved at være i Nasdaqs maskineri, siger Carsten Borring, der er chef for nynoteringer på Nasdaq i København, til MedWatch.

Coloplast er det tredje danskbaserede selskab til at blive noteret i børsprogrammet og følger trop på Lundbæk og Bavarian Nordic. Derud over er også Carlsberg optaget i det særlige børsprogram.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079