23948sdkhjf

Ærespris til Coloplast

Niels Peter Louis-Hansen og Coloplast er årets modtager EY’s Ærespris for familieejede virksomheder i 2017.

Med Æresprisen ønsker EY at skabe fokus på og forståelse for værdien af familieejerskabet og vækstskabelse gennem generationer samt de udfordringer, der er knyttet til denne virksomhedstype. Æresprisen markerer, at familieejede virksomheder er blandt hjørnestenene i det danske erhvervsliv.

- Coloplast er en virksomhed, der gennem sin historie, resultater og unikke bidrag til det danske samfund skiller sig ud – en virksomhed, der på alle måder er en værdig modtager af denne anerkendelse, som ikke mindst er en hyldest til familiens engagement og ledelse gennem generationer, siger Christian Frigast, juryformand for Æresprisen.

- I dag kender vi Coloplast som et børsnoteret selskab, men også et selskab hvor familieejerskab stadig er aktuelt og væsentligt. Niels Peter Louis-Hansen er næstformand for Coloplast A/S og viderefører også familiens arv i rollen som Formand for fondsbestyrelsen i Aage og Johanne Louis-Hansens Fond.”

Coloplast kan netop i år fejre 60-års jubilæum. Aage Louis-Hansen, en civilingeniør og plastemballagefabrikant, og hans hustru, Johanne Louis-Hansen, uddannet sygeplejerske, realiserede ideen om stomiposen - en enkel løsning, der gør en forskel og hjælper mennesker med at leve livet sådan, som de ønsker det. Dette er den dag i dag en helt central del af virksomhedens mission: At gøre livet lettere for mennesker med behov inden for intim sundhedspleje. Coloplast udvikler produkter og serviceydelser, der gør livet lettere for mennesker med meget personlige og private lidelser.

Prisen blev uddelt ved et arrangement 30. november i Forum i København.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11