23948sdkhjf

En dag om Plast-trends og robotter

Bag om Netværksdagen 2017 i Odense. Se billeder.

I rustikke lokaler på kajen af Odenses industrihavn havde Plastindustrien 23. november åbnet døren til den såkaldte Netværksdag 2017.

Her var der mulighed for at trykke hænder og udveksle farvestrålende visitkort med branchens nøglepersoner, samt høre faglige oplæg i programmets første tredjedel.

Formand for Plastindustrien Søren Ulstrup bød velkommen og glædede sig over deltagerrekord med over 150 fremmødte til arrangementet. Det er en fordobling af deltagere på bare få år, sagde han i sin tale. 

Temaet for dagen var trends og robotter, så var de indledende oplæg kunne man blandt andet høre Hans Axel Kristensen (Plastix), Henrik Beha Pedersen (Plastic Change) og Hanna Loyche (BASF). Trends var på tapetet, fordi plastbrachen er inde i en rivende udvikling, hvor nye materialer i alle afskyninger ser dagens lys med korte intervaller, sagde Søren Ulstrup.

Programmets anden afdeling var virksomhedsbesøg i grupper hos henholdsvis Dan-Foam, MedicoPack, Center for Robotteknologi samt Roll-o-matic, hvor mødet mellem automation og plastproduktion var i højsædet, og der var mulighed for at opleve state of the art plastproduktion på nærmeste hold. 

Dagen sluttede med middag flere muligheder for at møde hinanden på tværs i branchen.

Se billeder øverst i artiklen og find endnu flere på Plastindustriens hjemmeside

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125