23948sdkhjf

Induflex har snuden i klimasporet: Udvider med ESG-profil

Anne Hedegaard sætter sig i bestyrelsen hos Støvring-virksomheden

Underleverandøren Induflex udvider nu sin bestyrelse med en yderst relevant profil, der skal bidrage til en bæredygtig fremtid for Støvring-virksomheden.

Anne Hedegaard Poulsen træder ind i bestyrelsen, hvor hun skal spille en central rolle i virksomhedens bestyrelse sammen med direktør Rico Larsen, stifter Lis Larsen, bestyrelsesformand Torben Simonsen og bestyrelsesmedlem Vicki Olsen Larsen.

Udvidelsen sker i kølvandet på, at Induflex for nylig fik diplom som Klimaklar Produktionsvirksomhed, og efter adm. direktør og indehaver, Rico Larsen, talte ud om sine fremtidsplaner i et stort interview med Plastforum i november i år. 

Anne Hedegaard Poulsen har mange års erfaring fra bestyrelsesposter i brancheorganisationer indenfor bæredygtighed i byggeriet i Danmark, oplyser Induflex i en pressemeddelelse.

- På trods af vores nyerhvervede indsigt (som Klimaklar Produktionsvirksomhed -red.) må vi erkende, at bæredygtighed og ESG-initiativer er komplekse. Derfor søgte vi en profil, der kunne tilføre os nye dimensioner. I Anne har vi fået netop det. Hun kommer med en solid erhvervsprofil og stor indsigt i ESG-arbejdet, som bliver essentielt for at holde os på forkant, forklarer Rico Larsen.

Netop det udefrakommende perspektiv, som Anne Hedegaard Poulsen kan bidrage med, tilfører en værdifuld dynamik, og målet er at tage virksomheden til det næste niveau indenfor ESG, hvilket inkluderer klargøring til de kommende års udrulninger af klimakrav for at højne konkurrenceevnen, siger Anne Hedegaard Poulsen selv.

- Induflex har allerede gjort et betydeligt stykke arbejde internt og har et solidt fundament at bygge videre på takket være deres tidligere initiativer. Derfor er strategien at fortsætte med at fokusere på dataindsamling, hvorfra vi kan udvikle vores værdikæde og styrke forretningen hele vejen igennem. Derfra kan vi analysere og sætte mål, der kommer til at styrke forretningen på kort og langt sigt, fortæller Anne Hedegaard.

Induflex

Induflex har hovedkontor i Støvring og fremstiller kundetilpassede plastløsninger som maskindele og komponenter til flere industrier i hele Danmark – særligt indenfor industri og fødevareprocesindustrien. 

Plastbearbejdningsvirksomheden huser en automatiseret maskinpark med blandt andet laserskæring, skæreplottere, CNC-fræs og -drej, digitalprint og montage. 

Virksomheden beskæftiger cirka 45 medarbejdere, der inkluderer specialister inden for materialevalg, konvertering fra stål til plast, teknisk plast og meget mere.

Kilde: Induflex

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.47