23948sdkhjf

Stilladsplast bliver til genbrugsposer hos servicegigant

Servicekoncernen ISS har det seneste år gennemprøvet en affaldspose af kasseret stilladsplast, når de gør rent på toiletter og i kontormiljøer. Det lader til at ære en god idé. Posen kan nemlig genbruges og har en levetid på flere år.

Pilotprojektet har været gennemført i  seks større virksomheder, blandt andre konsulentvirksomheden EY og hos Danmarks Radio, hvor ISS har brugt affaldsposen i knap 900 affaldsspande.

I perioden har ISS sparet 350.000 engangsposer i plast og erstattet dem med genbrugsposen, som er udviklet af iværksættervirksomheden Kobensac, som Plastforum tidligere har skrevet om.  

Johan Bjørn Jeppesen er business unit director i ISS Danmark. Han er "meget begejstret over de positive resultater". 

- Affaldsposen er miljøvenlig, den kan spare tid for vores medarbejdere, og klimaaftrykket er nærmest ikke eksisterende både for ISS og for vores mange kunder, som med en enkel løsning kan have en mere miljøvenlig affaldssortering, siger han i en pressemeddelelse.

Det er helt bevidst, at ISS er gået efter en pose, der kan genbruges. Virksomheden har nemlig en plan om at være Co2-neutrale i alle dele af forretningen i 2040.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094