23948sdkhjf

50 år i dag - reception i morgen: Lynddahl markerer milepæl

Slanger har været kerneproduktet, siden Bjarne Lynddahl stiftede Lynddahl den 1. juni 1973. Det har altid udgjort den største del af forretningen, og det gør det stadig den dag i dag, hvor Lynddahl - 1. juni 2023 - kan fejre 50 års jubilæum.

Ribe-virksomheden Lynddahl startede som en hobby i en lille garage på Tangevej i Ribe, små fire km fra, hvor virksomheden har domicil idag.

På ægte jubilæumsmanér fejres 50 året med en hel uges fest og farver. Først med reception i morgen den 2. juni fra kl. 13.00-16.00. og senere på ugen med festival og events.

40 år efter, at Bjarne og Jenny Lynddahl grundlagde Lynddahl A/S i 1973, overtog sønnen Rasmus Lynddahl ansvaret for virksomheden med en vision om at forene det gamle plasthåndværk med moderne industriproduktion.

Det klarede han så fornemt, at Lynddahl i 2021 og 2022 blev kåret som Børsen Gazelle. 

- Min far, som vi mistede sidste år, ville have været stolt af at se sit livsværk opnå denne 50-årige milepæl. Han er en stor del af vores historie og ophav, så derfor har det også været vigtigt for os at planlægge jubilæet i hans ånd. Den store jubilæumsfest for medarbejdere og påhæng bliver derfor en musikfestival, hvor der både vil være mad og musikalske indslag til ære for ham, har Rasmus Lynddahl tidligere på året sagt i en jubilæumsartikel.

Vil du læse hele historien om Lynddahl, kan du læse jubilæumsartiklen fra Magasinet Plastforum den 28. april 2023 her.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079