23948sdkhjf

Måneders hårdt arbejde kulminerer snart: Officiel åbning 21. juni

Der har været skrevet og fortalt meget om Plastic Pavilion, siden Plastindustrien vandt muligheden for at opføre én ud af ti pavilloner i indre København i forbindelse med den internationalt anerkendte arkitektkongres UIA, der foregår 2.-6. juli i København.

Nu manifesterer Plastic Pavilion sig snart: Knapt et års hårdt arbejde i Plastindustrien kulminerer, når brancheforeningen onsdag den 21. juni kan invitere til officiel åbning af Plastic Pavilion på Gl. Strand i København.

"Pavillonens sponsorer, brancheforeningens medlemmer og samarbejdspartnere og alle andre, som er nysgerrige efter at opleve Plastic Pavilion på Gammel Strand, er velkomne," lyder det fra Plastindustrien, der både har oprettet en hjemmeside med fokus på Plastic Pavilion og nu også inviterer til festligheder på den officielle åbningsdag. 

På hjemmesiden kan man løbende følge programmet for Plastic Pavilion, der gennem de uger, den står opført, vil rumme event og aktiviteter.

Plastic Pavilion – Building Sustainable Societies bliver opført på Gammel Strand i København, hvor den vil stå fra den 19. juni til og med den 14. juli 2023. 

Tilmeld dig den gratis åbningsreception her.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109