23948sdkhjf

Jagten på årets aftager snævres ind: Stærkt felt skal slås om Plastprisen

Den 25. maj 2023 skal årets Plastpris uddeles i Industriens Hus.

Tidligere er prisen gået til blandt andre Schoeller Plast, Camilla Haustrup Hermansen (Plus Pack), genanvendelsesvirksomheden Aage Vestergaard Larsen og sidste år til Quantafuel. Og det varer ikke længe, før Plastindustrien offentliggør, hvem årets nominerede er. Først og fremmest afslører kommunikationschef, Martin Wøldike, at feltet er stærkt.

- Plastindustrien har modtaget et tocifret antal indstillinger fra mange forskellige dele af branchen. Der er således blevet indstillet både større og mindre virksomheder, uddannelsesrepræsentanter samt eksterne personer, siger han.

Prisen er blevet uddelt siden 1987, og det kan mærkes, at Plastprisen med årene er blevet mere populær, siger han.

- Vi kan allerede nu se, at det er et meget stærkt felt i år, og der skal derfor også lyde en stor tak til alle, der har indsendt indstillinger til prisen. Juryen kommer nu på en vigtig opgave, og jeg er derfor også meget spændt på, hvem der i sidste ende modtager årets Plastpris, siger han.

Foruden æren og anerkendelse fra branchen modtager vinderen af Plastprisen 2023 en statuette af kunstneren Markan Christensen og en check på 50.000 kroner.

Af de indstillede kandidater udpeger en jury op til fem nominerede. Dernæst er det op til Plastindustriens medlemmer at kåre vinderen.

Juryen består af Sine Beuse Fauerby, politisk chefkonsulent i IDA, Linea Søgaard-Lidell, medlem af Folketinget for Venstre og Peter Trillingsgaard, direktør i DI Produktion, der desuden har en fortid i LEGO og Grundfos.

De nominerede offentliggøres i slutningen af april.

Kommenter artiklen

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08