23948sdkhjf
Del siden
Annonce

FKM-godkendte plastemner hos Induflex

I fødevareindustrien er sikkerhed og sporbarhed altafgørende. Det handler ikke kun om at levere produkter af høj kvalitet, men også om at sikre, at disse produkter er fremstillet af materialer, der opfylder de strengeste standarder for fødevaresikkerhed. FKM-godkendte plastmaterialer er en væsentlig del af denne ligning, og hos Induflex tilbyder vi et bredt udvalg af sådanne materialer, der er designet til at opfylde de specifikke behov i fødevareindustrien.

Hvad betyder FKM-godkendelse?

FKM står for Fødevarekontaktmaterialer, og en FKM-godkendelse betyder, at materialet er godkendt til direkte kontakt med fødevarer. Dette indebærer, at materialet er blevet testet og opfylder strenge krav til kemisk sammensætning og renhed, som sikrer, at der ikke sker nogen skadelig overførsel af stoffer til fødevarerne.

 

Vores FKM-godkendte materialer

Hos Induflex tilbyder vi en række plastmaterialer, der er FKM-godkendte, herunder:

  • Polyethylen (PEHD)
  • Polyamid (PA)
  • Polyoxymethylen (POM)
  • Polytetrafluorethylen (PTFE)
  • Polyethylen Terephthalat (PET-P)

Disse materialer er ideelle til fremstilling af maskindele og komponenter, der kommer i direkte kontakt med fødevarer, såsom transportbånd, pakkeudstyr og andre produktionslinjekomponenter.

 

Fordele ved FKM-godkendte plastmaterialer

  • Sikkerhed: FKM-godkendte materialer sikrer, at der ikke sker nogen skadelig overførsel af kemikalier eller stoffer til fødevarerne.

  • Sporbarhed: Vores materialer er sporbare, hvilket betyder, at hver batch har et unikt batchnummer. Dette gør det nemt at spore materialet tilbage til sin kilde, hvilket er essentielt for kvalitetssikring og sikkerhed i fødevareindustrien.

  • Holdbarhed: Plastmaterialer som PTFE og PEEK har en høj modstandsdygtighed over for kemikalier og temperaturer, hvilket gør dem ideelle til barske produktionsmiljøer.

  • Hygiejne: Disse materialer er nemme at rengøre og vedligeholde, hvilket er en vigtig faktor i fødevareproduktion, hvor hygiejne er kritisk.

  • Fleksibilitet i design: Plastmaterialer kan let formes og bearbejdes, hvilket giver stor designfrihed og mulighed for at skabe præcise og effektive komponenter.

 

Din sparringspartner i fødevareindustrien

Hos Induflex forstår vi de unikke behov i fødevareindustrien. Med mange kunder i fødevareindustrien og over 35 års erfaring i bearbejdning af tekniske plastmaterialer, er vi din ideelle sparringspartner, når det kommer til valg af materialer og design af komponenter. Vores materialer følger de rette standarder, så du altid kan vide dig sikker på dit materialevalg. 

Kontakt os i dag for at lære mere om vores FKM-godkendte plastmaterialer, og hvordan vi kan hjælpe dig med at gøre din vision om dine emner til en realitet.

Induflex A/S
Hagensvej 25
9530 Støvring
Rebild Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12828195
P nummer: 1000452351

Kontaktperson

RH
Rasmus Hosbond
Salgschef
rh@induflex.dk

Send til en kollega

0.047