23948sdkhjf
Del siden

Induflex A/S

Hos Induflex er vi eksperter i bearbejdning af plast-, natur- og kunststoffer og Danmarks mest alsidige B2B leverandør på området. Mere end 30 års erfaring, et hold af specialiserede og dedikerede medarbejdere plus en teknologisk topmoderne maskinpark gør os i stand til at source, designe, vejlede, konstruere, producere, pakke og distribuere emner af enhver type. Så de matcher både dine behov og visioner; og sikrer, at du kun behøver at handle ét sted.

Vi gør ikke så meget i standard hyldevarer. For os er det sparring med dig som kunde, værdiforædling og produktudvikling, der gør forskellen. Vi er ikke bange for at udfordre hverken gængse metoder eller nye idéer, og det har mange det rigtig godt med – for det kommer der som regel bedre resultater ud af.

Det er ikke tilfældigt, at vi hedder Induflex. Første del af ordet henviser til ”industrien” og anden del til vores ”fleksibilitet”. Det sidste er blevet et varemærke for os. Ingen opgave har nogensinde været for lille, eller stor for den sags skyld, og vi er til rådighed og klar til at rykke 24/7.

Vi tror på samspillet mellem mennesker og teknologi, og vi tror på ydmyghed. Vi er til for alle, og hvis blot du kan definere, hvad det forventede slutprodukt skal være, så er vi klar til at investere tid og ressourcer i at finde en løsning.

Alle er velkomne hos os - ingen er for store eller for små. Fra vores maskinpark tilbyder vi mange produktionsprocesser som:

- laserskæring
- lasergravering
- CNC-fræs  og -drej
- vandstråleskæring
- varmebukning
- termoformning
- montage m.m.

Plast er vores passion. Og vi ser det som en del af vores rolle at sætte fokus på materialets fordele og muligheder. Herunder genanvendelsesmuligheder og bæredygtighed, til glæde for både jer, Induflex og verden omkring os.

Kontakt os i dag for en uforpligtende snak eller tilbud.

Induflex A/S
Hagensvej 25
9530 Støvring
Danmark
CVR nummer: DK12828195
P nummer: 1000452351
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.047