23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Sådan udviklede La Cour & Faber sig til en toneangiver i stålbranchen med high-end stålløsninger

La Cour & Faber har gennem mere end 50 år været en dominerende kraft inden for handel og distribution af værktøjsstål, specialstål, special legeringer mv. Deres stålløsninger leveres til maskinfabrikker, maskinproducenter og værktøjsmagere.

 Siden grundlæggelsen i 1967  i små lejede lokaler i Københavns Sydhavn, har virksomheden udviklet sig til en moderne servicevirksomhed, der matcher den højeste standard og krav inden for effektivitet og innovation.

Fundamentet for La Cour & Fabers succes blev lagt med fokus på kvalitetsstål fra Gebr. BÖHLER Werk i Østrig. Dette samarbejde, der blev etableret fra begyndelsen, er fortsat i dag, hvor BÖHLER forbliver en af virksomhedens hovedleverandører. Yderligere styrkes lagersortimentet af sejhærdningsstål fra bla. SSAB. 

En nøglefaktor i La Cour & Fabers succes er evnen til at tilpasse sig markedets behov og udvikling. Gennem årene er paletten af stål blevet finjusteret med fokus på færre, men bedre stålkvaliteter. Dette kombineres med markedets største savekapaciteter og et omfattende lager, der sikrer hurtige og pålidelige leverancer til kunderne.

Store investeringer blev vendepunktet

Et vendepunkt i virksomhedens historie var investeringen i den første store Behringer båndsav i 1985. Dette markerede begyndelsen på en periode med vækst og udvikling. Lageret blev udvidet, nye save blev tilføjet, og muligheden for kundetilpassede leverancer blev en central del af forretningsmodellen. Denne udvikling fortsatte da virksomheden blev forhandler TOOLOX-stål i 2003, hvor La Cour & Faber hurtigt etablerede sig som en ledende distributør af disse produkter.

Virksomhedens fortsatte vækst afspejles også i fysiske ændringer. I 2013 flyttede firmaet til deres nye domicil i Roskilde. 

Udvidelse af savekapacitet

I 2019 tog virksomheden endnu et skridt mod fremtiden ved at udvide sin savekapacitet med to fuldautomatiske Behringer båndsave op til 1060 mm snitbredde. Disse investeringer understreger engagementet i at levere førsteklasses service og produkter til kunderne.

Med mange års erfaring og tætte relationer til globale stålproducenter er La Cour & Faber godt rustet til at forblive en toneangivende aktør på markedet i mange år fremover. Deres historie er et udtryk for vedholdenhed, innovation og dedikation til kvalitet, og de fortsætter med at være en pålidelig partner for industrier på det danske marked.

Se mere på https://lacour-faber.dk/

Tøv ikke med at kontakte os for en dialog om mulige løsninger på jeres stålbehov indenfor værktøjsstål, konstruktionsstål, specialstål og stålplader i specielle kvaliteter – samt Toolox.

La Cour & Faber A/S
Navervænget 5
4000 Roskilde
Roskilde Kommune
Danmark
CVR nummer: DK10081440
P nummer: 1000014734

Kontaktperson

NP
Niels Pedersen
Direktør
niels@lacour-faber.dk

Send til en kollega

0.047