23948sdkhjf
Del siden

La Cour & Faber A/S

La Cour & Faber A/S er en en moderne servicevirksomhed, som på alle fronter matcher de krav, der stilles til en effektiv og innovativ handels- & grossistvirksomhed inden for værktøjs- og konstruktionsstål. 

Lige siden firmaets grundlæggelse i 1967 har vi haft et tæt samarbejde med BÖHLER koncernen og fik i 2003 etableret et frugtbart samarbejde med SSAB/TOOLOX.

Det tætte samarbejde med to af verdens førende producenter af værktøjs- og konstruktionsstål gør, at vi har fingeren på pulsen og til enhver tid kan yde en kompetent og præcis rådgivning. Uanset om den specifikke opgave kræver det ene eller det andet, vil vi gøre alt for at styrke vores kunder ved at rådgive uafhængigt omkring løsningen af opgaven – og derefter levere et stykke stål, hvor kvaliteten bare fungerer.

Vores produktprogram repræsenterer et bredt udsnit af specialstål til forskellige brancher. Fra værktøjsstål og konstruktionsstål til metalindustrien, rustfast stål til fødevareindustrien, til sejhærdede plader og pulvermetallurgisk fremstillet hurtigstål til for eksempel luft- og rumfartsindustrien.

Med landets formodentlig største lagerkapacitet, 3 store båndsave og en koldsav - og et tæt samarbejde med vores to hovedleverandører, er vi i stand til at levere både små og store leverancer af stål i næsten alle tænkelige kvaliteter og dimensioner. Fra dag til dag i hele Danmark - eller inden for et par dage direkte fra centrallagre i Europa.

Når du handler med os, får du tre kontante fordele:

* Vi har det rigtige stål til din opgave - det styrker dig i dine løsninger
* Vi rådgiver før vi sælger - det styrker dig i din professionelle udvikling
* Vi giver giver dig stabil levering og god logistik - det styrker din planlægning og rentabilitet

Vi betjener forskellige kunder inden for forskellige brancher, hvor fællesnævneren er, at kravene til materialet aldrig er til diskussion. Hvis du stiller tilsvarende høje krav til din produktion, vil vi med glæde gå ind i din opgave og finde den løsning, der giver dig den bedste totaløkonomi – gennem høj præcision og lang levetid for det færdige produkt.

Vi holder øje med udviklingen inden for stålbranchen og arbejder løbende på at optimere vores processer og produkter, så vi også i fremtiden kan tilbyde vores kunder innovative, fleksible og rentable produkter af høj kvalitet.

Vi glæder os til at byde dig velkommen som kunde hos La Cour & Faber A/S.

La Cour & Faber A/S
Navervænget 5
4000 Roskilde
Danmark
CVR nummer: DK10081440
P nummer: 1000014734
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.046